About

You wouldn’t Be fluent without (the influences of) B-Fluence!

Ben jij één van de bedrijven die elke dag tientallen extra telefoons moet doen naar alle externe services? Dan biedt B-fluence jou de tijdsbesparing waar jij naar zocht. Wat als één bedrijf al jouw noden en vragen zou kunnen behandelen, waarom zou je dit aanbod niet nemen?

Wie zijn we?

Timy Van Roy & Wouter Van Houtven, twee ambitieuze partners, ambiëren om hun idee van efficiëntie over te brengen naar de bedrijfswereld.

Door met zaakvoerders te praten ondervonden ze dat bedrijven met verschillende consultancy bureau’s moesten samenwerken om alle domeinen te kunnen coveren. Het is als zaakvoerder niet interessant en tijdsefficiënt om al deze bedrijven apart te moeten aanspreken om tot één resultaat te komen.

Hier komt B-fluence bij kijken. Als een “one-stop-shop” bureau kunnen we jou meerdere services bieden zodat jij meer tijd kan investeren in je Core Business.

Wat doen we?

Om je bedrijf te laten groeien, zetten we ons in met expertise en ondersteuning op vlak van kwaliteit, verkoop en leiderschap. Dit doen we met audits, trainingen en consultancy.

Zo kan je ons inschakelen om kennis te vergaren, een totaal analyse van jouw bedrijf te krijgen of systemen te implementeren, zoals Six Sigma, kwaliteitsmanagement, normeringen en verkoopsystemen.

Door een duurzaam partnership met jou aan te gaan, kunnen we je bijstaan doorheen je groeiproces en kwalitatief werk garanderen.

Onze missie

B-fluence gelooft dat duurzaam advies op alle vlakken kan bereikt worden met één partner in plaats van meerdere. Zo wil B-fluence het jou vergemakkelijken door hét consultancybedrijf te worden voor al jouw vragen en noden.

Onze Visie

Onze visie is om de maatschappij positief te beïnvloeden en de tevredenheid van werknemers te verhogen. We willen een sociale impact hebben, waaronder mensen hun dromen helpen realiseren ook al hebben ze zelf de middelen niet. We gaan er zowel voor de kleine als de grote man zijn.